microinr.ro Web analytics

Comandă și livrare

Pentru ca dumneavoastră să puteți beneficia simplu și rapid de produsele medicale comandate, Medcor vă pune la dispoziție metode flexibile pentru plasarea comenzii și modalitatea de plată.

Cum puteți comanda rapid aparatul de testare INR?

COMANDĂ:

Online: completând formularul de comandă disponibil pe website-ul www.microinr.ro

Telefonic: prin apel gratuit, din orice rețea de telefonie fixă sau mobilă din România, la numărul de Call Center ☎ 0800 820 820

Protecția datelor personale furnizate telefonic sau prin intermediul formularului de comandă:

Medcor respectă prevederile Regulamentului (UE) 2016/679 al Parlamentului European şi al Consiliului din 27 aprilie 2016 privind protecţia persoanelor fizice în ceea ce priveşte Prelucrarea Datelor cu Caracter Personal şi libera circulaţie a acestor date, precum și de abrogare a Directivei 95/46/CE (G.D.P.R.). Vă rugăm să consultați Politica privind Prelucrarea Datelor cu Caracter Personal AICI.

PROCESAREA COMENZII:

Comanda este recepționată și prelucrată, iar ulterior trimisă către dumneavoastră în maximum 2-3 zile lucrătoare. În cazul în care unul dintre produse nu se află pe stoc, termenul de livrare variază și un reprezentant Medcor vă va contacta pentru detalii suplimentare.

LIVRARE:

Comanda se livrează prin curierat rapid la adresa specificată de către client, în intervalul orar dorit.

Pentru comenzile cu valoarea mai mare de 100 Lei, livrarea este gratuită.

Pentru comenzile cu valoarea mai mică de 100 Lei, se percepe o taxă de transport din partea firmei de curierat.

PLATĂ:

Puteți plăti contravaloarea produselor comandate direct reprezentantului serviciului de curierat, conform documentului de livrare. Pentru comenzi cu valoare mai mare, Medcor oferă posibilitatea achiziționării prin credite preferențiale.

GARANȚIE:

Aparatul micro INR beneficiază de 12 luni garanție. Service-ul autorizat este oferit de către producătorul iline microsystems, prin intermediul companiei Medcor.

ALTE INFORMAȚII UTILE:

  • Prețurile sunt exprimate în Lei și includ TVA.
  • Numărul de Call Center ☎ 0800 820 820 poate fi apelat gratuit, din orice rețea de telefonie fixă sau mobilă din România.
  • Pentru a afla informații suplimentare despre produsele din portofoliu, a plasa o comandă sau a obține detalii despre livrare, puteți apela serviciul gratuit de Call Center.
  • Pentru clienții săi, Medcor pune la dispoziție service autorizat de către producătorii dispozitivelor electronice comercializate.
  • Toate dispozitivele îndeplinesc standardele în vigoare și sunt omologate în România și Uniunea Europeană.