microinr.ro Web analytics

Produse disponibile

Terapia cu anticoagulante orale se recomandă în cazul pacienților predispuși la riscul de formare a cheagurilor de sânge, ce pot genera complicații grave. Tratamentul cu anticoagulante orale trebuie respectat cu strictețe și monitorizat periodic prin analiza care măsoară valoarea INR.

De ce este foarte importantă monitorizarea valorii INR?

  • Doza de medicație se personalizează pentru fiecare pacient;
  • Supradoza de medicație crește riscul de sângerare prin hemoragii masive;
  • Doza insuficientă de anticoagulant oral predispune la formarea cheagurilor de sânge, la accidente embolice sau chiar la deces.

Variația valorilor acestei analize este foarte importantă, deoarece indică medicului specialist dacă tratamentul cu anticoagulante are efect optim. În funcție de valoarea INR, medicul este singurul care poate decide modificarea dozei zilnice de anticoagulant.

Pacienții urmează acest tratament pe o perioadă lungă de timp și este necesar să măsoare valoarea INR chiar și săptămânal.

Când se realizează diferențiat monitorizarea valorii INR?

  • În prima fază, valoarea INR se monitorizează înainte de a începe tratamentul cu anticoagulant oral;
  • Apoi, se testează zilnic valoarea INR, până când se atinge valoarea optimă pentru fiecare pacient în parte;
  • Ulterior, testarea se realizează la două zile, pentru urmărirea stabilizării valorii INR.

De multe ori, calitatea vieții pacienților este afectată de vizitele repetate la spital și de timpul de așteptare pentru a putea recolta sânge capilar pentru măsurarea valorii INR și pentru ridicarea buletinului de rezultate.

De aceea, achiziția unui aparat de testare micro INR oferă numeroase beneficii pacienților care trebuie să își monitorizeze tratamentul cu anticoagulante orale.

De ce să optați pentru aparatul micro INR de testare la domiciliu?

Confortabil: posibilitatea de a măsura valoarea INR la domiciliu.
Precis: aparatul micro INR realizează controlul calității integrat și independent, oferind rezultate rapide și exacte.
Rapid: nu mai este necesar să vă deplasați de fiecare dată la spital, să așteptați pentru a vi se recolta sânge și apoi să fie eliberat buletinul de rezultate.
Accesibil: aparatul micro INR se depozitează într-o cutie compactă, nu este voluminos și poate fi transportat cu ușurință atunci când călătoriți.